Işık Görgün

Suyu Enerjinizle Değiştirin, Hayatınız Yenilensin



Su sonsuz ışığı kolayca bize ulaştıran,yapımızı yenileyen ve yaşam kaynağımız olan muhteşem bir iletken madde. Her gün doğal olarak içtiğimiz suyun aslında öylesine gizemli ve sihirli bir yapısı var ki.. Her türlü sözü yada duyguyu anında anlayarak kendi moleküler yapısına yerleştirebiliyor. Hafızası var..Ve her şeyi bizim istediğimiz ölçüde kaydedebiliyor. Yer kürenin bize sunduğu en önemli doğal ilaç belkide..
Bu mucizevi şifa kaynağını zihnimizle birleştirerek hayatımıza aldığımızda her derde deva bir forma dönüşüyor.Her türlü hastalıkta( ağrılar,stres ,uykusuzluk , depresyon veya kronik hastalıklarda dahil) suya yapılan enerjisel yükleme ile su tamamen sanki bir ilaç halini alıyor.. Yada her türlü etkiye karşı suyun nötrleme,arındırma gücünü kullanabiliyoruz. Kendi iç beninizle konuşarak içtiğiniz her bir bardak su, hücre düzeyinde moleküler yapınızın değişmesine ortam hazırlar

-Kilo vermek için suyun enerjisini kullanın

Özellikle su olmak üzere, Yediğimiz ve içtiğimiz herşey bizi duyar ve dinler..
Sadece düşüncelerinizi yediğiniz,içtiğiniz şeylere yöneltin..
Suyla kilo vermek istediğinizde,gün içinde içmekte olduğunuz suya ( ortalama 6 bardak)zihninizi odaklayın.. “mavi ışığın enerjisini akıttığım bu suyla, bedenimde birikmiş fazla yağ hücrelerini parçalayarak İdrar yoluyla kolayca dışarı atıyorum.”cümlesini suya yükleyerek için. Suyu özellikle yemeklerden yarım saat-kırk dakika önce yada sonra içmeye gayret gösterin.
Su içtiğiniz bardağınız bu süre içinde kırmızı renkte olsun.

-Suyla büyü,nazar vb etkileri de üstümüzden temizleyebilmemiz mümkün..

Öncelikle halk arasında büyü ,nazar olarak adlandırılan etkilerin ne olduğunu düşünelim. Büyü, bir kişinin başka kişilere yada olaylara bazen çeşitli eşyalarda kullanarak etkisi altına almasıdır.
Nazar ise bilerek yada bilmeyerek bir insana yada olaya hasetlenmek olarak anlatılır.
Nazardan korunmak için nazar boncuğu adını verdiğimiz mavi boncuklar kullanırız.
Bazen nazarlık diye taktığımız bu mavi objeler çatlar,kırılır.
Çünkü mavinin dalga boyu tüm negatif enerjilere karşı en iyi temizleyici görevini üstlenir. Ya da istemediğimiz birşey konuşulduğunda farkına varmadan
“Allah nazardan saklasın” deyip tahtaya vururuz.Bunun nedeni ise ağzımızdan çıkan her kelimenin oluşturduğu ses frekansının topraklanması,nötrlenmesi içindir.
Gerçekte ise her şey enerjidir.Dalga boyu ve frekansların oluşturulan isteğe göre transforme olmasıyla olay şekillenir.( iki dalga tepesi arasındaki uzaklık dalga boyu,saniyedeki titreşim sayısı ise frekans olarak ifade edilir.)
.

-Banyo sırasında suyla enerjinizi yenileyin

Başınızdan ayağınıza kadar akan suya içsel gülümsemenizi göndererek
“üstümden akan mavi ışıkla dolu bu suyla beynim,bedenim , hücrelerim ve enerji alanlarımdaki her türlü birikmiş olumsuz enerjiyi temizliyorum ve ışık olarak toprağa akıtıyorum” cümlesini kodlayın.
Banyoda bedeninizdeki sorunlu olduğunu düşündüğünüz bölgeye zihninizi odaklayarak suyu tutun.Bu bölgedeki tüm hücrelerin suyla yenilendiğini ,iyileştiğini ve bedeninizdeki her türlü hastalığın temizlendiğini ,geçtiğini düşünün..